Newsflash

Fusie NORTH & AWAY en Zuiderhuis

Vandaag, maandag 1 juli, verhuist NORTH & AWAY van haar kantoor in Kapellen naar het Antwerpse filiaal van Zuiderhuis op de Britselei 80. De nieuwe samenwerking kadert binnen een buitenlands avontuur van NORTH & AWAY oprichters Benjamin Taeymans en echtgenote Karin De Rooy. De afzonderlijke merknamen blijven bestaan tot er in de loop van 2020 een nieuwe naam en website worden gelanceerd.

Benjamin en Karin gaan in Noorwegen een kleinschalig hotel Rondane Gjestegård runnen. Achter de schermen zullen ze echter het team van NORTH & AWAY, bestaande uit Kiki, Laura en Tessa, blijven ondersteunen. Vanuit Noorwegen zullen ze eveneens de contacten met de lokale partners onderhouden en het reisaanbod verder ontwikkelen.

Zuiderhuis, met filialen in Gent en Antwerpen, specialiseert zich in reizen in groep of individueel naar bestemmingen wereldwijd. Ze hebben verschillende gespecialiseerde afdelingen waaronder IJslandreizen en Laplandreizen. Vanaf vandaag zullen deze twee brands samensmelten met NORTH & AWAY. De krachten en passie voor het hoge noorden blijven voortbestaan in een nieuw bedrijf.

Door de verhuis naar Noorwegen zal het kantoor in Kapellen wel ophouden te bestaan vanaf 1 juli 2019. Voortaan is NORTH & AWAY te vinden op de Britselei 80 – 2000 Antwerpen waar zich ook het Antwerps filiaal van Zuiderhuis bevindt. Daarnaast blijft het kantoor bij MOOSE in the CITY in Antwerpen eveneens geopend. Beide kantoren werken steeds op afspraak en zijn telefonisch bereikbaar van maandag t.e.m. zaterdag van 10u00 tot 18u00 via +32/(0)485/79.36.67.

Comments