Aviation, Technologie

FTI Ticketshop lanceert farewizard+

FTI Ticketshop lanceert vandaag zijn nieuwe reservatietool FTI farewizard+. FTI farewizard+ heeft een modern design, nieuwe filters en is erg eenvoudig in gebruik. 

FTI Ticketshop stelt vandaag zijn nieuw reservatiesysteem FTI farewizard+ voor. De nieuwe functies, modern design en het gebruiksgemak zijn de voornaamste troeven. Het moderne, intuïtieve design en de 13 filters die tegelijk kunnen worden gebruikt, maken het nog eenvoudiger voor de reisagent om op een snelle manier vluchtgegevens voor de klant te verzamelen. “Onze nieuwe reservatietool komt tegemoet aan de noden van de reisagent dankzij de nieuwe functies en visualiteit waarmee we de zoekresultaten vrijgeven,” aldus Maik Gruba (algemeen directeur FTI Ticketshop). “Geen enkel kantoor zal nog tijd verliezen met langdurige zoekopdrachten. Het zoekproces moet snel en eenvoudig zijn, de informatie moet gemakkelijk te vinden zijn en de resultaten duidelijk zichtbaar. Onze nieuwe tool beantwoordt dan ook perfect aan al deze eisen.”

In het startmenu van de website van FTI Ticketshop, hebben klanten (eens aangemeld), meteen toegang tot de nieuwe zoekmachine en kunnen ze meteen aan de slag. Al bij de eerste zoekopdracht kan je heel wat filters instellen (bagage, voorkeur qua luchtvaartmaatschappij, vluchturen,…). Na de eerste stap krijg je een eerste resultaat te zien op basis van de ingestelde filters. Andere troef van de FTI farewizard+ is dat je tijdens één zoekopdracht verschillende reisklassen kan combineren. Bijvoorbeeld: een economy ticket voor de heenreis en een retour ticket in business. Ook hier krijg je de resultaten (enkele vlucht, retour of meerdere bestemmingen) op een overzichtelijke manier gepresenteerd met een flexibiliteit van ongeveer drie dagen. De resultaten worden in een matrix weergegeven waardoor je in één oogopslag de vluchtdata en bijhorende prijzen kan raadplegen.

Meer informatie via www.fti-ticketshop.be

Comments