Cruise

Footprints Luxury Cruises opent nieuwe kantoren

Footprints Luxury Cruises opende haar nieuwe kantoren aan de Prins Boudewijnlaan in Kontich. Dat gebeurde in aanwezigheid van haar belangrijkste partners waaronder Hapag-Lloyd Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Scenic Luxury Cruises/Emerald Cruises, Silversea, Seabourn, Oceania Cruises, Ponant en Seadream Yacht Club. Ook Travel by Excellence en Cruise & Style namen aan het event deel.

Het indrukwekkende geheel omvat de kantoren van de touroperator, het Uniglobe-reisagentschap en vergaderruimtes. Die kan de cruise-touroperator gebruiken voor meetings en dossierbesprekingen met klanten. De ruimtes staan ook ter beschikking van de rederijen. Vertegenwoordigers van cruisemaatschappijen hebben al aangegeven dat ze interesse hebben deze modern ingerichte lokalen te gebruiken voor bijeenkomsten met reisagenten, maar bijvoorbeeld ook voor productpresentaties met klanten.

Tijdens de coronaperiode heeft Footprints haar aanbod herschikt onder leiding van senior cruise consultant Chris Ganseman. De cruise-touroperator wil zich nog meer toespitsen op een reeks vooraanstaande spelers in het premium- en luxesegment. Volgens sales & marketingverantwoordelijke Jan Van Durme bewijst de investering van eigenaar en directeur Robert Vanderwallen duidelijk het geloof in de toekomst en de groei van de cruise-industrie.

© foto Footprints

Comments