Cruise

Final countdown voor Silver Moon

De Fincantieri-werf in Ancona levert vrijdag de Silver Moon op. Het zusterschip van de Silver Muse wordt het negende schip in de vloot van Silversea Cruises. Bij de bouw waren 390 bedrijven betrokken. Op piekmomenten waren meer dan 1.000 werknemers actief op het schip. “Elk onderdeel van de binnenruimtes is ontworpen om de ervaringen en het comfort van de gasten naar een hoger niveau te tillen,” zegt Barbara Muckermann, Chief Marketing Officer van Silversea Cruises. “Van onze Savoir-bedden tot het Lalique-kristalwerk worden de fijne details van ons nieuwe schip weerspiegeld tijdens de hele cruisebeleving. Silver Moon zal grenzen verleggen in de wereld van het reizen en ik kijk ernaar uit om onze gasten aan boord te verwelkomen.”

Het luxeschip biedt plaats aan 596 gasten, verdeeld over 298 suites met zeezicht. 96 procent beschikt over een eigen balkon. Met een crew-to-guest ratio van 1 op 1,45 combineert Silversea de intimiteit van een klein schip met ruime accommodatie en alle belevingen die kenmerkend zijn voor de rederij. Een van de nieuwigheden aan boord van de Silver Moon wordt het uitgebreide culinaire programma S.A.L.T. (Sea and Land Taste) waarbij gasten in het S.A.L.T. Lab, de S.A.L.T. Kitchen en de S.A.L.T. Bar  worden ondergedompeld in de culinaire invloeden van de regio’s die het schip bezoekt.

Silversea Cruises hoopt in december de eerste gasten te kunnen ontvangen op de Silver Moon. Het schip zal – onder voorbehoud – deze winter in de Caraïben en Zuid-Amerika varen. Op 17 maart 2021 vertrekt de Silver Moon vanuit Fort Lauderdale via Hamilton (Bermuda) naar Barcelona voor haar zomerseizoen in de Middellandse Zee. In november 2021 zet het cruiseschip via het Midden-Oosten dan koers naar Azië voor het winterseizoen 2021-2022.

© foto Silversea Cruises

Comments