TM-charter Vakdagen Vakantiebeurs Utrecht

Events > 2019 > januari > TM-charter Vakdagen Vakantiebeurs Utrecht

About this event:

Created by Yannick

Jaarbeursplein 1 3521 AL Utrecht

Ga mee naar de Vakdag van de Vakantiebeurs Utrecht 2019!

Voor het derde jaar organiseren we onze charter naar de Vakdag* van de Vakantiebeurs in UtrechtTravel Magazine, NMBS Internationaal en Thalys voorzien dit jaar 16 tickets voor Belgische reisprofessionals. Op woensdag 9 januari 2018 gaan we op dagbezoek tijdens de vakdag van de beurs. Om nog beter aan jullie wensen te voldoen, kunnen jullie kiezen tussen twee opstapmogelijkheden: Brussel-Zuid of Antwerpen-Centraal. Perfect toch?!

Sunny Cars toonde zich opnieuw bereid om de Belgische delegatie te voorzien van een heerlijk ontbijt met lekker warme espresso, croissants, smoothies en Tony’s Chocolonely. Wij kunnen jullie een charterpakket aanbieden tegen een uitzonderlijk tarief van €75, met een terugrit in 1ste klasse. Voor dat bedrag geraak je er op eigen krachten nooit!


Wat is er inbegrepen in?

  • Heen- en terugrit met Thalys (heen in Comfort 2, retour in Comfort 1) tot Rotterdam-Centraal en Intercity tot Utrecht Centraal
  • Toegangskaarten tot de beurs
  • Ontbijt aangeboden door Sunny Cars

We geven jullie uiteraard nog graag even de verschillende vertrekuren mee.

Samenkomst Brussel-Zuid aan het Sam’s café tegenover de ingang van het Thalys-perron omstreeks 8u30.
Voor Antwerpen-Centraal : 9u30 (samenkomst aan het Thalys spoor omstreeks 9u15: zie berichtgeving schermen voor exacte perron)


We verdelen de stoelen via een first-come, first served. Wil je mee… schrijf je dan snel in via onderstaand formulier!

Met de ondersteuning van:

                             

Inschrijvingsformulier*Ter info: voortaan organiseert de Vakantiebeurs nog maar één vakdag. De eerste dag van de beurs, dinsdag 8 januari 2019, wordt het nieuwe Travel Congress georganiseerd, een betalend en dagvullend congres i.s.m. de ANVR. Het thema van de eerste editie is “Future Proof Travel: U bent aan zet”.

Comments