Themaparken

Efteling Hotel opent Raveleijn Suite

Vandaag heeft het Efteling Hotel, gelegen vlak naast het attractiepark, een nieuwe suite geopend: de Raveleijn Suite. Deze themakamer vervangt de Noorderlichtsuite. De Raveleijn Suite zit vol verwijzingen naar Raveleijn, de Efteling-parkshow die in samenwerking met het Franse park Puy du Fou tot stand is gekomen. De nieuwe suite bestaat uit een slaapkamer van graaf Olaf en gravin Halina, in de stijl van het Belfort van Raveleijn. Achter een geheime doorgang langs de boekenkast bevindt zich een kinderslaapkamer, oftewel de ‘Torenkamer van de Orde van de Raven’, waar geheime ruiterbijeenkomsten plaatsvinden… In de torenkamer brengen aangepaste meubels, kostuumdelen van de ruiters en speelattributen het spannende verhaal van Raveleijn tot leven.

Vernieuwde Fata Morgana Suite

Naast een gloednieuwe Raveleijn Suite kreeg de bestaande Fata Morgana Suite, gebaseerd op de Efteling-attractie over de sprookjes van duizend-en-één-nacht, een flinke opknapbeurt. De badkamer werd opgefrist, en attributen en decorstukken werden verfraaid.

Efteling Hotel

Het Efteling Hotel is een kindvriendelijk hotel met 122 kamers (450 bedden), waaronder 98 comfortkamers, 4 ruime Junior Suites en 20 betoverende themasuites, zoals de Sprookjesboom Suite of De Vliegende Hollander Suite. Kinderen krijgen in het Efteling Hotel extra aandacht. Ze kunnen bijvoorbeeld zelf inchecken of hun favoriete Efteling-bewoner ontmoeten. Het viersterrenhotel biedt naast complete verblijfsmogelijkheden voor bezoekers van het attractiepark ook ruimte voor vergaderingen, congressen en trainingen.

Comments