Cruise

Drive & Cruise met Norwegian Cruise Line

De Covid-pandemie zal de manier waarop wij reizen volgens Norwegian Cruise Line fundamenteel veranderen. Veilige hygiëneprotocollen en flexibele boekingsopties zullen daarbij belangrijker zijn dan hippe vakantieplekken of perfecte Instagram-hotspots. Reizigers zullen veiligheid opzoeken in bestemmingen dichter bij huis. NCL wil hierop inspelen met de mooiste bestemmingen vanuit Europese havens die makkelijk bereikbaar zijn met de wagen.

“In Europa zijn er genoeg havens van waaruit je een cruise-avontuur met NCL kan beginnen. Zo vaar je bijvoorbeeld vanuit Warnemünde of Kopenhagen, maar ook gewoon vanuit Amsterdam. Vermijd overvolle stranden en promenades en ontdek unieke bestemmingen vanaf de zee. In zeven dagen cruise je met Norwegian Dawn van Amsterdam naar Stockholm (in 2022) en tref je onderweg prachtige en minder bekende steden aan. Ontdek kastelen en musea in historisch Pionerski in Rusland of romantisch Gdynia in Polen voordat je aankomt in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Eind dit jaar vaar je vanaf Amsterdam naar de Britse eilanden met Norwegian Jade en ervaar je bekend en minder bekend Verenigd Koninkrijk in royale en historische sferen.”

Geen enkele andere industrie heeft volgens Norwegian Cruise Line zo hard en transparant gewerkt aan verbeterde hygiëneprotocollen als de cruisesector. In samenwerking met de Royal Caribbean Group heeft NCL het Healthy Sail Panel opgericht. Dit is een groep van elf wereldwijde experts – waaronder virologen en medische professionals – die met de cruise-industrie hebben samengewerkt om nieuwe en verbeterde gezondheids- en veiligheidsnormen voor cruises te ontwikkelen. Dit betekent onder meer dat gasten en de bemanning worden getest voordat de cruise begint. Een lagere gastbezetting maakt de naleving van de gestelde afstandsregels mogelijk en biedt elke gast nog meer persoonlijke ruimte op het schip.

© foto NCL

Comments