Cruise

Driesterrenchef Kevin Fehling met eigen restaurant op MS Europa

Driesterrenchef Kevin Fehling opent in oktober een eigen restaurant aan boord van de MS Europa. Het vlaggenschip van Hapag-Lloyd Cruises gaat na de zomer naar het droogdok voor zijn tweejaarlijkse onderhoudsbeurt. Bij die gelegenheid wordt onder meer het Restaurant Dieter Müller omgevormd tot The Globe, een nieuw restaurant van chef Kevin Fehling, uitbater van de Hamburgse driesterrenzaak The Table. Hij was eerder al sous-chef aan boord van de MS Europa en keert nu terug met een eigen gourmetrestaurant. Zijn creaties zijn modern en onconventioneel. Daarnaast krijgt de Europa er met Pearls een nieuw restaurant voor visgerechten en tapas op de achtersteven bij.  Volgens CEO Karl Pojer verandert de luxemarkt en dat geldt ook voor de gasten en potentiële klanten van Hapag-Lloyd Cruises. Om hierop in te spelen kiest de rederij niet alleen voor een gevarieerder culinair aanbod, maar wordt ook de sfeer aan boord informeler. Uit een onderzoek in opdracht van Hapag-Lloyd bleek bijvoorbeeld dat een vrijblijvende dresscode en een vrije keuze aan kleine tafels voor 70 procent van de respondenten belangrijke punten zijn.

© Hapag-Lloyd Cruises

Comments