Newsflash, Touroperating

Destination Green en ImagineTravel gaan samen verder

Foto: Wouter Debaets en Karl Dijkmans op de legendarische Muur-Kapelmuur van Geraardsbergen.

Vanmiddag hebben Karl Dijkmans en Wouter Debaets officieel het handelsfonds van Destination Green overgedragen aan Paul Ryckaseys van ImagineTravel. “Karl en Wouter hebben na 3 jaren hard werken beslist om hun activiteiten bij een grotere touroperator onder te brengen. Ze willen focussen op hun concrete producten en reisprogramma’s en alle boekhouding en papierwerk aan anderen overlaten”, aldus Paul Ryckaseys.

“ImagineTravel was al een tijdje op zoek naar een uitbreiding voor het gamma op IJsland, Schotland en Ierland en wilde graag nieuwe bestemmingen in Scandinavië aanboren,” gaat Ryckaseys verder. “Een perfecte match dus. De bestemmingen van beide touroperators vullen elkaar mooi aan en ze delen dezelfde visie om zorgvuldig uitwerkte programma’s aan te bieden via de gevestigde reiskantoren.”

Paul Ryckaseys van ImagineTravel.

Wouter gaat al vanaf maandag 16 september fulltime aan de slag in het kantoor van Imagine in Brugge en zal daar instaan voor de uitwerking van de reisprogramma’s voor zomer 2020 (vertrekken vanaf 1/4/2020) in Scandinavië, de Faeröer eilanden, de Kanaaleilanden, Groot-Brittannië en Ierland. Samen met Magali Francois van ImagineTravel zal Wouter een nieuwe brochure ‘Het Noorden en de Britse eilanden’ samenstellen. “Hij zal graag zijn kennis delen en ter beschikking stellen van alle reisagenten die een rondreis op maat willen voorstellen aan hun klant.”

Karl blijft nog enkele maanden aan de slag bij Destination Green om de boekingen voor winter 2019-2020 te noteren en af te handelen en om alle geboekte dossiers op te volgen. Hij blijft bereikbaar via 054254153 en info@destinationgreen.be. “Over de latere integratie van de winterverkoop, volgt nog verdere informatie.”
Wouter is vanaf maandag bereikbaar bij ImagineTravel via wouter@imaginetravel.be of op het directe nummer 050408046. Uiteraard kan dit ook via het algemene contact info@imaginetravel.be of 050408040.

Uiteraard informeert ImagineTravel de reisagenten verder in de komende weken en maanden via workshops, via de geplande Travel By Excellence-diners en via de salesreps Veronique en Céline.

Comments