Reisindustrie

Voyages-SCNF: medewerkers zoeken nieuwe uitdaging

Zoals reeds werd aangekondigd in de TM Newsletter 1043 van 28 september 2018, heeft de sluiting van het kantoor van Voyages-SNCF (in Brussel maar ook in andere Europese steden) geleid tot het ontslag van heel wat werknemers. Tot op vandaag zijn heel wat gekende gezichten nog steeds op zoek naar een nieuwe job. Een overzicht.

Magali De Wijngaert heeft 18 jaar ervaring in de toeristische sector en heeft heel wat kennis wat betreft organisatie, reservatie en verkoop (zowel groepen als leisure). Magali is te bereiken via magalidewijngaert@hotmail.com en telefonisch via 0495/69.68.06.

Laurence Debroux, sales manager met ervaring binnen de rail & aviation en gespecialiseerd in touroperating en groepen op de Belgische, Luxemburgse en Franse markt, zoekt eveneens naar een nieuwe job. Laurence is te bereiken via debroux.laurence@gmail.com en telefonisch via 0495/76.56.56.

Géraldine Medou, te bereiken via gmedou@yahoo.fr en 0493/43.57.81, heeft gedurende haar carrière een kwaliteitsvol netwerk uitgebouwd in de reisindustrie, en hoopt deze in een verdere carrière te kunnen gebruiken. Haar interesse is voornamelijk gericht op commerciële functies.

Melody Van Eeckhoutte is gespecialiseerd in communicatie, marketing en events. Melody is erg dynamisch, gemotiveerd en direct beschikbaar. Contacteer Melody via melody.van.e@gmail.com of 0491/61.23.96.

Julien Bertauts, 10 jaar lang verantwoordelijk voor de marketing en communicatie voor de Benelux bij Voyages-SNCF, gaat als zelfstandige aan de slag. Nood aan marketing-advies voor uw bedrijf ? Een nieuwe aanpak nodig wat communicatie en sociale netwerken betreft? De organisatie van uw volgende event outsourcen? Contacteer Julienbertauts@gmail.com en 0495/16.60.99.

 

Comments