Cruise

Daniel Kruithof verlaat HAL/Seabourn

Business Development Representative Daniel Kruithof verlaat na 5,8 jaar Holland America Line en Seabourn. Zijn laatste werkdag is aanstaande donderdag, 22 oktober. “Nooit gedacht dat ik deze beslissing nu zou maken, maar Covid-19 heeft een hoop veranderd gedurende de afgelopen maanden. Voor mij was het een teken om vooruit te kijken. Onverwachts heb ik een nieuwe uitdaging gevonden buiten de industrie en zal ik volgende maand beginnen bij L’Oréal.”

Cruisen blijft Daniel’s passie en hij kijkt er zeker naar uit om in de komende jaren nog veel mooie plekken in de wereld te ontdekken per cruiseschip. “Ik wil jullie bedanken voor de samenwerking en support gedurende de afgelopen jaren. Het was een genoegen om voor de Belgische markt werkzaam te zijn! Ik hoop dat de situatie rond Covid-19 snel beter wordt en dat dit voor de cruise-industrie en het toerisme meer perspectief biedt. Ik wil geen afscheid nemen, maar zoals we aan boord zeggen: Until we meet again.”

Het e-mailadres van Daniel wordt na zijn vertrek inactief. De sales van Holland America Line en Seabourn zijn verder te bereiken op saleseur@hollandamerica.com en saleseur@seabourn.com en uiteraard via Glenn Verelst, Business Development Manager BeLux op gverelst@hollandamerica.com.

Comments