Cruise

Cunard opent boekingen voor 2022

Cunard heeft de boekingen geopend voor 2022. De Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth zullen dat jaar samen 162 afvaarten verzorgen van de Poolcirkel tot de Middellandse Zee en van de Stille Oceaan tot de Atlantische Oceaan via het Panamakanaal.

Blikvanger in de programmatie is de terugkeer naar Alaska. Queen Elizabeth zal er cruises van zeven en tien nachten voorstellen vanuit Vancouver met bezoeken aan de Glacier Bay, Haines, Hubbard Glacier, Skagway, Juneau, Sitka, Ketchikan en Victoria. In de Middellandse Zee zal het schip cruises van zeven en veertien nachten voorstellen vanuit Barcelona.

Queen Mary 2 zal in Noord-Europa de Noordkaap bezoeken, drie dagen in Tromsø blijven en verder Bergen, Trondheim, Alesund en Stavanger aanlopen. Gasten zullen op deze afvaarten ook het Noorderlicht kunnen bewonderen. Vanuit Southampton zal het schip eveneens korte cruises voorstellen naar onder meer Amsterdam, Rotterdam en St. Peter Port. Daarnaast zijn er uiteraard de trans-Atlantische overtochten. De Queen Mary 2 zal in 2022 negentien keer de grote plas oversteken. Op het programma staat onder meer een Independence Day Celebration waarbij QM2 Bar Harbor en Halifax bezoekt en overnacht in Boston.

De afvaarten van de Queen Mary 2 en Queen Victoria tot januari 2023 en de Queen Elizabeth tot november 2022 zijn vanaf heden boekbaar. Begin 2021 zal Cunard ook het winterprogramma van de Queen Elizabeth en het Australië-seizoen publiceren.

© foto Cunard

Comments