Cruise

Cunard maakt zich klaar voor heropstart

Eind deze week komt na een onderbreking van 17 maand het eerste schip van Cunard opnieuw in de vaart. De jongste weken werd alles in het werk gesteld om de Queen Elizabeth helemaal klaar te maken voor deze terugkeer. “Ik denk dat ik namens het hele Cunard-team kan spreken als ik zeg hoe blij we zijn om onze gasten weer aan boord te verwelkomen’ zegt Simon Palethorpe, voorzitter van Cunard.

“We weten hoezeer onze gasten hebben uitgekeken naar onze eerste afvaart. We hopen dat ze zich volledig kunnen onderdompelen in de Cunard-ervaring aan boord en ze genieten van enkele van de meest verbluffende kustlijnen die Groot-Brittannië te bieden heeft.” Queen Elizabeth stelt vanaf deze vrijdag vanuit Southampton cruises van 7 tot 12 nachten voor binnen het Verenigd Koninkrijk. De eerste internationale cruise wordt in oktober een vijfnachtentrip tussen Southampton en Amsterdam. Daarna vertrekt het schip op een reis van 14 nachten naar de Canarische Eilanden en Madeira.

In november neemt Cunard ook de Queen Mary 2 terug in de vaart. De eerste trans-Atlantische overtocht staat geprogrammeerd voor 14 november. Het derde schip, Queen Victoria, komt nog niet terug. Op dit ogenblik publiceert de rederij voor dat schip pas afvaarten vanaf 2023.

© foto Cunard

Comments