Cruise

Cruise Connection voortaan GSA voor Riviera River Cruises

Riviera River Cruises is de meest vooraanstaande riviercruiserederij die opereert vanuit het Verenigd Koninkrijk. De maatschappij is bekend voor haar hoog aangeschreven en geprezen dienstverlening, haar schepen met ruime kajuiten en suites, haar ontspannen sfeer, haar gastronomische keuken en haar boeiende excursies. Het bedrijf werd in 1984 opgericht en vaart met een vloot van 18 gecharterde schepen van de Zwitserse rederij Scylla. Ze biedt riviercruises aan in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Portugal, Spanje, de Benelux en Zwitserland. U vindt haar vier- en vijfsterrenschepen onder meer op de Donau, Douro, de Nederlandse en Belgische waterwegen, de Main, Moezel, Rijn, Rhône en Seine. De prijs van de cruise omvat alle maaltijden, excursies met lokale gidsen en wifi.

Stuart Milan, Channel Director Riviera Travel : “Onze nieuwe samenwerking met Cruise Connection als eerste GSA in België is spannend voor ons en een belangrijke stap in onze plannen om voet aan de grond te krijgen in Continentaal Europa. Cruise Connection geniet in België een stevige reputatie als een succesvolle en vertrouwde promotor en marketeer van reisproducten. Onze nieuwe samenwerking met hen zal onze relatie met de reisindustrie en consumenten versterken, ons merkprofiel verstevigen en de verkoop in deze belangrijke en groeiende markt vergroten. We kijken ernaar uit om binnenkort meer Belgen op onze cruises te mogen verwelkomen.”

Peter Mathieu, CEO Cruise Connection: “Riviera River Cruises is een gevestigde waarde in de Angelsaksische wereld. Cruise Connection is verheugd om dit – voor de Belgische markt – onbekend product te vertegenwoordigen. Het is ook een ideale uitbreiding van onze bestaande portfolio. Behalve zeecruises (Azamara, Celebrity Cruises en Royal Caribbean International), kunnen we nu ook de klanten bedienen die op zoek zijn naar een  hoogwaardige doch betaalbare riviercruise. We kijken ernaar uit om in deze uitdagende tijden een nieuw positief verhaal te kunnen brengen.”

© foto Riviera River Cruises

Comments