Cruise

CroisiEurope stelt dichtbij-cruises voor tussen Nice en Corsica

CroisiEurope wil na de corona-onderbreking vanaf 16 juli haar programma hervatten. In een eerste fase lanceert de Franse maatschappij een aanbod van riviercruises. Vanaf 26 juli komen daar de zeecruises bij met La Belle des Océans. Het schip voor 130 passagiers zal tot midden oktober elke zondag vanuit Nice naar Corsica varen met stops in onder meer Ajaccio, Bonifacio, Porto Vecchio, Bastia en Île Rousse.

Vanaf 24 oktober en het hele winterseizoen lang staat weekcruises gepland vanuit Santa Cruz de Tenerife. Het vaarschema vanuit Tenerife omvat transits op El Hierro, La Palma, La Gomera, Gran Canaria en Lanzarote. Voor beide vaarschema’s legt de rederij eveneens vluchten in vanuit Brussel. De cruises zijn in volpension met dranken tijdens de maaltijden en aan de bar inbegrepen.

La Belle des Océans vervoegde pas vorig jaar als tweede zeeschip de vloot van CroisiEurope. Het deed als Silver Discoverer de voorgaande jaren dienst als expeditieschip voor Silversea Cruises. Het vaartuig beschikt over 65 kajuiten met buitenzicht, waarvan 9 met eigen balkon. Gasten kunnen er onder meer genieten van een zwembad met poolbar en grillrestaurant, diverse bars, een hoofdrestaurant, fitnesscentrum en wellness-salon. Speciale dranken en excursies zijn niet inbegrepen. Over het aanbod met La Belle des Océans organiseert CroisiEurope aanstaande dinsdag, 2 juni om 14u30 een webinar.

© foto CroisiEurope

Comments