Cruise

CroisiEurope klaar voor de heropstart

CroisiEurope herstart vanaf 13 juli geleidelijk haar afvaarten. In Frankrijk vaart de rederij vanaf aanstaande maandag op de Seine, vanaf 16 juli op de Rhône en het kanaal van Bourgogne, vanaf 20 juli op de Rijn, vanaf 31 juli op de Loire en vanaf 28 augustus op de Gironde. Op 26 juli lanceert CroisiEurope daarnaast haar zeecruises naar Corsica. Op Europees vlak kunnen gasten vanaf 31 juli weer inschepen voor riviercruises op de Donau, vanaf 3 augustus op de Elbe en vanaf 7 augustus op de Douro. Op 13 augustus hervat de rederij eveneens haar kustvaarten in Kroatië.

Volgens CruisiEurope blijven de veiligheid en het welzijn van zowel de passagiers als de bemanning in dit programma van primordiaal belang. “Geconfronteerd met deze buitengewone situatie hebben we onze werking tot in de kleinste details herbekeken met de klemtoon op veiligheid en nabijheid. Ons veiligheidsprotocol werd versterkt door een partnerschap met het Bureau Veritas.” Bekijk de details op https://www.youtube.com/watch?v=FCQp4m4TXqo

De grote troeven zijn volgens CroisiEurope haar schepen op mensenmaat en het deugdzame aspect van het riviertoerisme naar het milieu toe alsook de nabijheid van de natuur en cultuur die bijdragen tot een rustgevende vakantie.

© foto CroisiEurope

Comments