Coverinterview

“Autoverhuurexpert” Sunny Cars: vandaag een échte brand – Hans Knottnerus (MD BeNe & Frankrijk) & Kai Sannwald (stichter-eigenaar)

Sunny Cars: “Uitgegroeid tot een virtueel autoverhuurbedrijf”

“Sunny Cars is van een klassieke autohuurbemiddelaar uitgegroeid tot een virtueel autoverhuurbedrijf.” Aan het woord de stichter-eigenaar Kai Sannwald (KS – 52 jaar). Geschoeid op een stevige IT-basis bleef Sunny Cars de afgelopen jaren investeren in zijn geprezen service- en kwaliteitsniveau. “Het resultaat is een zeer klantvriendelijke aanpak en een hyper transparante all-in formule,” aldus Hans Knottnerus (HK – 58 jaar), managing director Nederland, België & Frankrijk. En daar stopt het niet. In een business waar de B2B nog steeds de meeste omzet genereert, blijft Sunny Cars bouwen aan de conversie. “Want vandaag hebben de partners meer dan ooit het echte potentieel van autoverhuur ontdekt.”

 

Verder lezen? Lire la suite?

De rest van dit artikel is enkel zichtbaar voor abonnementhouders van Travel Magazine. La suite de cet article n’est disponible que pour les abonnés de Travel Magazine.

Word Travel Magazine abonnee of login met een bestaand account. Abonnez-vous à Travel Magazine ou connectez-vous.

Bekijk onze abonnementen

Consultez nos abonnements

Comments