Cruise

Costa verwelkomt de Costa Firenze

In Italië is de Costa Firenze zaterdagavond vanuit Savona begonnen aan haar inaugurale cruise. Het cruiseschip verzorgt voorlopig een vaarschema binnen Italië met aanlopen in Savona, Civitavecchia (Rome), Napels, Catania, Palermo en Cagliari. Over enkele weken staat ook Valletta op het programma. Vanaf september zal de Costa Firenze ook Frankrijk en Spanje opnieuw aanlopen. Na de Costa Smeralda, Costa Luminosa en Costa Deliziosa is de Costa Firenze het vierde schip van de maatschappij dat opnieuw in de vaart komt.

Mario Zanetti, president van Costa Cruises: “Costa Firenze is de perfecte ambassadeur van de Italiaanse stijl, die we hebben gecombineerd met een reeks productinnovaties die speciaal gericht zijn op gezinnen en koppels. Dit is het vierde Costa-schip dat deze zomer de dienst hervat, wat de geleidelijke terugkeer naar de normaliteit van ons bedrijf en de cruise-industrie bevestigt.”

Nu de Costa Firenze in gebruik is, biedt de Costa Smeralda een nieuwe route aan in de westelijke Middellandse Zee met aanlopen in Marseille in Frankrijk en Barcelona en Palma de Mallorca in Spanje. Vanaf september zal ook de Costa Firenze een nieuw vaarschema aanbieden met Savona, Civitavecchia, Napels, Ibiza, Barcelona en Marseille. Volgende winter positioneert de rederij haar nieuwste schip in Dubai. Costa Cruises is trouwens een sponsor van het Italiaanse paviljoen op de Expo Dubai.

© foto Virgin Voyages

Comments