Cruise, Newsflash

Costa heropent BeLux-kantoor

De Costa Group keert fysiek terug naar België en opent een B2B-kantoor in de Europese wijk in Brussel. Deze week gaat Massimo Tedesco aan de slag als sales directeur België en Luxemburg. Hij krijgt binnenkort versterking van een tweetalig commercieel afgevaardigde. De aanstellingen passen in de nieuwe strategie van Costa om zich meer op service te richten en haar positie te versterken met Parijs als hub voor Noord-Europa.

Massimo Tedesco is de nieuwe sales directeur voor de Costa Group in België en Luxemburg. Met 15 jaar ervaring in de wereld van het toerisme (Club Med, Eurodisney) kwam hij in dienst bij Costa Cruises in mei 2014. Hij specialiseerde zich in de wereld van de MICE en hielp met succes mee aan de uitbouw van de business op de Franse markt. Afgelopen december kreeg hij de taak om de Belgische en Luxemburgse markt verder te ontwikkelen en uit te breiden voor Costa Cruises en het Duitse AIDA.

“Costa past haar organisatie voortdurend aan om vanuit de best mogelijke positie alle commerciële kansen in de markt te benutten. Ik ben blij met deze nieuwe uitdaging in België en wil samen met het team en met de steun van Georges Azouze, president van Costa Cruises in Frankrijk, alles doen wat ik kan om een ambitieuze groei in de regio te ondersteunen. Ik kijk uit naar het ontmoeten en samenwerken met onze partners om nieuwe zaken te ontwikkelen. Ik zal instaan voor de aanpassing van de commerciële benadering van de markt en onze zakelijke principes veilig stellen,”  zegt Massimo Tedesco.

Massimo Tedesco kan rekenen op een team van 6 tweetalige mensen in het callcenter in Parijs, een inside sales team onder toezicht van Hassania Boumediene en drie marketing-medewerkers op de back office voor de trade in Amsterdam. Daarnaast is het bedrijf nog op zoek naar een commercieel afgevaardigde voor België en Luxemburg, een tweetalige medewerker met een sterke toeristische ervaring om de ploeg te vervoegen, met vestiging in België. Tedesco rapporteert aan Raffaele D’Ambrosio, de vicepresident van Costa Noord-Europa.

Costa zal in de BeLux opnieuw present zijn op beurzen en events. Afgelopen weekend konden reisagenten Massimo Tedesco al ontmoeten op Vakanz in Luxemburg. Deze week zal Costa Cruises fysiek aanwezig zijn op het Vakantiesalon Antwerpen en op het CLIA-networking event. En dan is er uiteraard in november de doop van de Costa Smeralda, het eerste nieuwe schip sinds de lancering van de Costa Diadema in 2013.

Massimo Tedesco is te bereiken op Massimo.tedesco@fr.costa.it en telefonisch op +33 6 15 60 16 98.

In Travel Magazine 424 van 15 februari e.k leest u een uitgebreid interview met Massimo Tedesco en gaan we dieper in op de nieuwe Costa Belux structuur.

Foto © Costa Cruises

Comments