Cruise

Costa Cruises presenteert nieuwe routes voor winter 2020-2021

Na de herstart in september van de cruises met Costa Deliziosa en Costa Diadema, zal Costa geleidelijk aan meer schepen activeren. De wintercruises 2020-2021 staan open voor Europese burgers die wonen in de landen die zijn opgenomen in het decreet van de Italiaanse regering. De huidige maatregel om enkel mensen die in Italië wonen toe te laten, geldt alleen voor de eerste drie afvaarten van de Costa Deliziosa (6, 13 en 20 september) en de eerste afvaart van de Costa Diadema (19 september).

Het grote nieuws is het debuut van de Costa Firenze, momenteel in aanbouw op de Fincantieri-scheepswerf in Marghera nabij Venetië. De inspiratie voor het op en top Italiaans interieurdesign komt uit Firenze tijdens de Renaissance.  Vanaf 27 december kunnen gasten dit schip van de nieuwste generatie ontdekken tijdens een zevendaagse vakantie in de Middellandse Zee, met een bezoek aan Savona, La Spezia, Napels, Valencia, Barcelona en Marseille.

De zevendaagse reisroute van Costa Deliziosa vanuit Triëste, gewijd aan de herontdekking van het beste van Italië, zal ook beschikbaar zijn voor inwoners van Europa op 27 september en 4 oktober. Vanaf 10 oktober vaart de Costa Deliziosa op cruises van een week van Triëste naar Griekenland. Het aanbod van Costa in de Middellandse Zee zal verder worden verrijkt met het vlaggenschip Costa Smeralda, het eerste Costa-schip dat wordt aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG). Dat staat gepland om vanaf 10 oktober vanuit Savona te vertrekken voor routes in de westelijke Middellandse Zee.

Vanaf november kunnen gasten met Costa Diadema mee op een 12-daagse reis naar de Canarische Eilanden en een 14-daagse reis om Egypte en Griekenland te ontdekken. De cruise rond de wereld wordt ook bevestigd. Op 3 januari 2021 vertrekt Costa Deliziosa voor de 13de editie van de Costa-wereldcruise.

Meer details en de start van de verkoop van de nieuwe winterroutes, zullen binnenkort beschikbaar zijn op de website van Costa en bij de reisagenten. Costa werkt samen met de nationale regeringen en de lokale autoriteiten om al haar gasten een veilige en positieve ervaring te bieden door de effectieve uitvoering van het Costa Safety Protocol op alle bestemmingen.

© rendering Costa Cruises

Comments