Touroperating

Corendon vanaf november naar Brazilië

Corendon start vandaag met de verkoop van vakanties naar Brazilië. Vanaf november 2019 vliegt Corendon in circa elf uur naar Natal; de aan de oostkust gelegen hoofdstad van de Braziliaanse deelstaat Rio Grande do Norte. Brazilië is de eerste Zuid-Amerikaanse vakantiebestemming van Corendon. “We zijn erg trots dat we Brazilië kunnen lanceren als onze nieuwste winterzonbestemming,” aldus Steven van der Heijden, CEO van Corendon. “Om onze klanten meer keuze te bieden in de winter, hebben wij deze bestemming toegevoegd. Naast de uitgestrekte witte stranden en een gemiddelde temperatuur van 30 graden gedurende onze wintermaanden, biedt Brazilië de vakantieganger ook prachtige natuur, een bruisend nachtleven en een heerlijke keuken.”

De vijftien accommodaties die Corendon in Brazilië aanbiedt, liggen in de dorpen Via Costeira, Ponta Negra, Tibau do Sul en Pipa. Ze bevinden zich allemaal in de directe omgeving van prachtige zandstranden. Corendon biedt in Brazilië ook diverse excursies aan; van avontuurlijke boottochten tot zinderende Braziliaanse avonden.

Met eigen airline

Brazilië is de eerste verre bestemming die Corendon aandoet met haar eigen vliegtuigen. Van der Heijden: “Tijdens de vlucht wordt na ongeveer zeven uur een tankstop gemaakt in Banjul, Gambia. Na deze stop vliegen we door naar Brazilië. De totale vluchtduur bedraagt een kleine elf uur.” Op de heen- en de terugvlucht is een gratis maaltijd en drankje inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om gedurende de vlucht nog tegen betaling een drankje of snack te bestellen uit het à la carte menu. In samenwerking met KLM biedt Corendon ook vakanties aan naar onder andere Bali, Bonaire, Curaçao en Thailand.

Comments