Column

Column EURAM – Sharing is Caring

De lente is een periode waarin ik heel wat tijd op de baan doorbreng, en dus velen onder jullie mag ontmoeten. Het is de periode van frisse, vernieuwende ideeën. Tot mijn grote vreugde krijg ik er tijdens mijn bezoeken heel wat te zien en te horen. Oók wat EURAM en onze digitale roadbooks en offertes betreft.

Deze interessante en succesvolle actie mocht ik van een betrokken reisagent met jullie delen. Deze professional had een mooie rondreis in Zuid-Spanje samengesteld met de website van EURAM, incl. een mooie route, hele bijzondere accommodaties en tours, excursies, etc. Vervolgens maakte hij een digitaal reisvoorstel via Planisto. Hij deelde de offerte met vijftig klanten waarvan hij dacht dat ze wellicht interesse zouden hebben. Uiteraard vermelde hij erbij dat het slechts “een voorbeeld” was en dat hij voor alle regio’s in Spanje, Portugal en Italië zo’n mooi digitaal voorstel kon maken. Hij was hier 2 uurtjes mee bezig… Hij viel vervolgens achterover van de reacties! Maar liefst 15 van de 50 mensen reageerden! Ze waren erg onder de indruk van het digitale voorstel en hadden nog nooit zo iets gezien.

Resultaat: positief geïnspireerde klanten en niet minder dan 7 boekingen. Niet allemaal naar Spanje, maar het had hen getriggerd. Niet slecht voor slechts 2 uurtjes werk!

Daarnaast liet hij met het digitale voorstel zien dat hij een moderne reisprofessional is die met zijn tijd mee gaat, het verschil maakt én toegevoegde waarde toont. Worth a try? Ik denk het wel!

Waar haal je de inspiratie voor zo’n reis? Op de homepage van EURAM.eu vind je tal van tips en meer dan 70 ‘Populaire Journey’s’ staan voor je klaar achter de Start-knop. Daarenboven sturen we je maandelijks een nieuwsbrief boordevol tips, kan je onze webinars live volgen of herbekijken op ons Youtube-kanaal (EURAMTV). Je vindt ons ook op facebook.com/eurambelgium, en wekelijks geven we een producttip in de Nieuwsbrief van Travel Magazine.”

Meer informatie? olivier.Dewit@euram.euwww.euram.eu

Comments