Cruise

CLIA lanceert Cruise Travel Agent Programma in België

Cruise Lines International Association (CLIA) lanceert het succesvolle Cruise Experts nu ook in België, met op België gerichte trade-content. Cruiseexperts.org is een speciaal ontwikkeld platform met online trainingen, informatie en de mogelijkheid voor reisagenten te werken aan een officiële branche accreditatie. In Europa alleen al maken ruim 5.000 reisadviseurs gebruik van het platform. Met de lancering in België wordt het toenemende belang van ons land voor de cruisesector onderstreept.

Het online Cruise Experts platform beschikt over een interactief e-learning programma over de verschillende cruiseproducten, bestemmingen, verkooptechnieken, de cruise-ervaring en de nieuwste cruisetrends. Naast het learning programma beschikt het programma over een breed scala aan content, zoals live en al eerder opgenomen webinars met belangrijke informatie van de CLIA rederijen, digitale en downloadbare brochures, een overzicht van geplande scheepsbezoeken en de ‘Cruise Search & Ship Finder’ waarmee reisagenten eenvoudig het juiste schip en vaarroute voor hun cliënt kunnen vinden.

Andy Harmer, CLIA’s Senior Vice-President zegt: “De lancering  van Cruise Experts in België toont onze inzet, en die van de bij CLIA aangesloten rederijen,  om het aantal cruiseverkopen te laten groeien. De Cruise Experts website is hierbij een waardevol hulpmiddel en ik ben zeer verheugd om dit wereldwijde platform nu met onze Belgische collega’s te delen. Alleen al dit jaar komen er 27 nieuwe schepen van CLIA rederijen in de vaart en het is essentieel om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.”

Patrick Pourbaix, voorzitter CLIA België voegt hieraan toe: “ Dankzij CLIA, de enig officiële en wereldwijde vereniging van cruisemaatschappijen, krijgen Belgische reisbureaus een directe link met bijna alle bestaande maatschappijen ter wereld. Het is tevens een prefecte garantie voor de betrouwbaarheid van het B2B platform Cruiseexperts.org, dat nu 24/24 & 7/7 beschikbaar is.” Voor meer informatie kunnen reisadviseurs terecht op https://cruiseexperts.org/clia-agents/clia-belgium/

Comments