Cruise

CLIA Benelux brengt exclusief bezoek aan Meyer-scheepswerf

De Cruise Lines International Association (CLIA) groeit aan bekendheid en wil voor elke reisagent een meerwaarde zijn om bij te leren over de cruises, het sterkst groeiende segment binnen het toerisme. In dit licht organiseert de cruise-organisatie op 12 en 13 maart voor haar leden een exclusief bezoek aan de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland. Vanwege de afstand naar de scheepswerf heeft CLIA hiervoor een samenwerking opgezet met NMBS Internationaal om met de Eurostar vanuit Brussel-Zuid naar Amsterdam te sporen en van daaruit samen met Nederlandse en Engelse collega’s per bus naar Duitsland te rijden. Bij aankomst in Papenburg op donderdagavond genieten alle deelnemers van een gratis netwerkdiner met een fantastisch uitzicht op de scheepswerf.

Membership Manager Paul Nuyens: “CLIA heeft een speciaal tarief onderhandeld voor alle deelnemers voor een overnachting in Hotel Alte Werft in Papenburg (boeken voor 13 februari). Op vrijdag 13 maart verwelkomt de scheepswerf ons om een overzicht te geven van hun nieuwste projecten, een rondleiding in het Engels of Duits door het bezoekerscentrum en exclusief voor CLIA, een rondleiding door de indrukwekkende constructiehal waar op dit ogenblik onder meer Odyssey of the Seas van Royal Caribbean International  in aanbouw is. Daarnaast werkt de werf aan de AIDAcosma van AIDA Cruises en Disney Wish van Disney Cruise Lines die in 2021 worden opgeleverd. Aan het bezoek nemen ook vertegenwoordigers van cruiserederijen deel. Na de lunch op vrijdag is er tijd voorzien om hen te ontmoeten voor een netwerksessie. We voorzien het vertrek terug naar Amsterdam met de bus op vrijdag om 15.00 uur. We schatten de aankomst in Amsterdam op 18.15 uur. Vervolgens rijden we terug met de IC-trein dankzij NMBS Internationaal.”

Interesse in deze exclusieve ontdekking van een interessant onderdeel van de cruise-industrie, mail naar blinfo@cruising.org  Deze activiteit is voorbehouden voor CLIA-leden. Lid worden kan via https://cruiseexperts.org/clia-agents/join-us-flemish/. In het najaar plant CLIA een gelijkaardig evenement voor de Franstalige leden.

© foto Meyer Werft

Comments