Cruise

CLIA beëindigt contract met Paul Nuyens

De Cruise Lines International Association (CLIA) heeft haar contract met Paul Nuyens als Membership Manager France, Belgium & The Netherlands beëindigd. Hij was sinds januari 2019 aan de slag bij de cruise-organisatie. De CLIA-activiteiten in de Benelux en Frankrijk worden voortaan gecoördineerd vanuit Groot-Brittannië.

Nuyens: “Vanuit CLIA’s Global Executive Committee kreeg ik te horen dat mijn job niet langer uitvoerbaar is. Covid-19 houdt zwaar huis binnen de cruise-industrie. Pullmantur stopt ermee, Celestyal Cruises zal pas in het voorjaar van 2021 hervatten, Carnival en Royal Caribbean hebben alle afvaarten opgeschort tot zeker 15 september. Het is vandaag moeilijk te voorzien wanneer de sector weer volop actief zal zijn.”

Volgens Nuyens moeten alle rederijen vers geld ophalen en komt het dan ook niet als een verrassing dat de maatschappijen op andere vlakken de geldkraan dichtdraaien. “Elk bedrijf moet kijken hoe het de crisis kan doorkomen en daar hangen beslissingen en consequenties aan vast, waar ik het slachtoffer van ben. Ik weet dat ik mijn best heb gedaan voor CLIA en vind het hartstikke spijtig dat daar door onvoorziene omstandigheden een einde aan komt. We waren op de goede weg, maar er was nog heel wat werk aan de winkel.”

Paul is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij is te bereiken op het gsm-nummer 0473-131330 of per mail op paul.nuyens@skynet.be.

© foto Travel Magazine

Comments