Cruise

Celebrity organiseert wellnesscruises met Gwyneth Paltrow’s goop

Celebrity Cruises versterkt haar samenwerking met goop, het lifestyle-merk van actrice Gwyneth Paltrow. Het programma omvat trainingen en mindfulness-sessies met als doel het collectieve welzijn van de gasten te verrijken. Dit najaar plant de rederij vier wellnesscruises met Celebrity Summit, Celebrity Apex, Celebrity Edge en Celebrity Millennium vanuit Miami en Fort Lauderdale naar de Caraïben.

Celebrity Cruises en goop kondigden in januari 2020 een partnership aan. Vorig jaar werd Gwyneth Paltrow, oprichter en CEO van goop aangesteld als Celebrity’s Well-being Adviser. Voor de cruiserederij heeft het goop-team intussen een nieuw wellnessaanbod samengesteld. Dat omvat onder meer fitnesskits voor AquaClass-gasten en on-demand wellnesslessen op het televisiescherm in de passagiershut. Onder leiding van experts van goop kunnen gasten tijdens hun cruise  deelnemen aan sessies rond emotionele, fysieke en spirituele behoeften.

Lisa Lutoff-Perlo, CEO van Celebrity Cruises: “Naar aanleiding van de heropstart van onze afvaarten hebben gasten aangegeven dat een cruise voor hen een bron van genezing was na een zeer moeilijk jaar. Nergens anders kunnen reizigers deze krachtige samenvloeiing van de sereniteit van de zee met fysiek en emotioneel welzijn ervaren.”

© foto Celebrity Cruises/goop

Comments