Cruise

Celebrity Cruises gaat all-inclusive

Vakanties moeten vanaf de start zorgeloos verlopen. Daarom lanceert Celebrity Cruises ‘Always Included℠’ en maakt komaf met verwarrende promoties, tijdelijke aanbiedingen en gecompliceerde uitbreidingen. Vanaf dinsdag 17 november zijn draadloos internet, dranken en fooien op elke cruise inbegrepen bij Celebrity Cruises. Na dit uitdagende jaar is de vakantieganger volgens de rederij op zoek naar eenvoud en gemoedsrust.

‘Always Included’ wordt vanaf heden de nieuwe standaard voor de luxueuze vakantiebeleving die de geprezen schepen van Celebrity Cruises aanbieden:

  • Onbeperkte dranken – Classic cocktails, wijnen per glas, frisdranken, speciale koffies en thees, fruitsappen en flessenwater zonder zorgen over de rekening.
  • Onbeperkt internet – gratis en altijd verbonden met sociale media, e-mails en het web om naar hartenlust te surfen.
  • Dagelijkse fooien – fooien voor het personeel zijn steeds inbegrepen om voluit te genieten van de warme service die de uitzonderlijke bemanning levert.

Voor de gasten die nog meer luxe en eenvoud zoeken, stelt Celebrity Cruises twee upgrades voor:

ELEVATE – onbeperkte premiumdranken en tot $200 aan excursies per persoon.

NDULGE – alle voordelen van het ELEVATE-pakket plus onbeperkt supersnel internet en tot $400 boordkrediet per persoon.

Vakantiegangers die verblijven in The Retreat, de suite-accommodatie met eigen restaurant, lounge en zonnedek, butler- en conciergedienst aan boord van de Celebrity-schepen, ontvangen zonder meerprijs alle voordelen van het INDULGE-pakket.

Always Included is geldig voor alle nieuwe boekingen met uitzondering van de cruises in de Galapagoseilanden. De formule maakt deel uit van een reeks vernieuwingen aan boord van de schepen. Hieronder valt ook de nieuwe verplichte veiligheidsoefening. Onder de titel Muster 2.0 moeten gasten niet meer op een vast tijdstip samenkomen op hun verzamelpunten, maar vervolledigen ze via hun smartphone of televisie in de hut deze dril op hun eigen ritme vóór de afvaart van het schip.

Comments