Cruise

Celebrity Apex in de zomer 2022 vanuit Amsterdam

Celebrity Cruises heeft haar Europees zomerprogramma 2022 voorgesteld met zes schepen, meer dan honderd bestemmingen en meer overnachtingen op bestemmingen zoals Bordeaux, Istanbul, Lissabon, Reykjavik, Sint-Petersburg en Venetië. Net als in 2021 zullen Celebrity Edge en Celebrity Apex de vloot aanvoeren. Het grote nieuws is dat Celebrity Apex tijdens de zomer Amsterdam als thuishaven krijgt. Het nieuwste schip van Celebrity Cruises zal vanuit de Nederlandse haven acht afvaarten verzorgen naar Scandinavië en Rusland, de Noorse fjorden, de Britse eilanden en IJsland. In de nazomer positioneert de maatschappij het vaartuig in Civitavecchia (Rome) en zal het onder meer cruises naar Israël aanbieden.

Het zusterschip Celebrity Edge zal vanuit Rome en Barcelona varen. Tijdens de zomer kunnen gasten inschepen voor weekcruises. In het najaar staan ook langere cruises op het programma naar Italië, Frankrijk, Spanje, Turkije en de Griekse eilanden.

Celebrity Silhouette krijgt vanaf april 2022 Southampton als thuishaven. Het schip werd recent volledig vernieuwd om het in lijn te brengen met de schepen van de Edge Series. Vanuit de Britse haven vaart het schip zowel door Noord-Europa als naar de Middellandse Zee. Celebrity Silhouette rondt haar Europees seizoen af in de Canarische Eilanden. Celebrity Constellation verzorgt langere cruises tussen Venetië, Rome en Barcelona. Celebrity Reflection biedt vanuit Civitavecchia langere routes aan naar Turkije, Kroatië, Montenegro en de Griekse eilanden. Celebrity Infinity stelt weekcruises voor tussen Venetië, Lissabon en Barcelona. Celebrity Cruises introduceerde onlangs haar ‘Always Included’. Dranken, internet en fooien zijn voortaan steeds in de cruiseprijs inbegrepen.

© foto Celebrity Cruises

Comments