Bestemmingen, Newsflash

Casa Cook naar Ibiza en eerste beelden Chania!

In de zomer van 2019 strijkt Casa Cook neer in Spanje, meer bepaald op Ibiza, om er haar vijfde hotel te openen. Dat is mogelijk doordat Thomas Cook een nieuw fonds van £ 150 miljoen gaat lanceren om de uitbreiding van zijn eigen merkhotels te financieren. De touroperator heeft twee van zijn Sunwing-hotels op de Griekse eilanden Rhodos en Kreta ondergebracht in het Thomas Cook Hotel Investments-fonds, naast nog eens drie hotels van LMEY Investments, een Zwitsers bedrijf dat hotels ontwikkelt en mee partner zal zijn van dit fonds. Ze zullen hotelactiva als onderpand gebruiken om geld te lenen en zo zeven nieuwe hotels van eigen merken te financieren.

Het eerste project van het fonds zal Casa Cook Ibiza zijn. Een bestaand hotel en een aangrenzend stuk grond in de baai van Cala Gracio wordt verbouwd en omgevormd tot een ​​hotel met 200 kamers  Naast de twee bestaande Casa Cook-hotels op Rhodos en Kos, opent Casa Cook Chania deze zomer de deuren. De eerste beelden van dit project werden gepubliceerd op de website van TC (zie foto’s). Een vierde Casa Cook in Brela, Kroatië werd al eerder aangekondigd en opent eveneens in de zomer van 2019 de deuren.

Thomas Cook is in gesprek met verschillende hoteliers aan de Middellandse Zee en zal de komende maanden nog meer nieuwe projecten aankondigen.

Comments