Events

BTExpo viert zijn 15e verjaardag!

Brussels Travel Expo, beter bekend onder de naam BTExpo, is toe aan zijn 15e editie! Op 10 en 11 december kunnen reisprofessionals terecht in Jeux d’Hiver in Brussel voor de bijzondere verjaardagseditie van de enige professionele reisbeurs in België! Bezoekers mogen zich alvast opnieuw verwachten aan het nieuwe, innoverende beursconcept dat vorig jaar voor de eerste keer werd gelanceerd.

BTExpo is een mix van een beurs en een workshop, in een gemoedelijke, informele sfeer.  De openingsuren zijn daarbij volledig aangepast aan de mogelijkheden en noden van de bezoeker. Net zoals in 2017 (maar hopelijk deze keer met minder sneeuw), opent de beurs de deuren op maandag 10 december van 17u tot 22u. Om de beurs feestelijk op gang te trekken, worden er cocktails geserveerd! Dinsdag 11 december zal er een networking lunch georganiseerd worden (12u30) in het restaurant van Jeux d’Hiver, vlakbij de beurs.  Een onmisbaar moment dat in het verleden steeds erg populair bleek te zijn! Om 14u30 gaan de deuren opnieuw open, en dat tot en met 19u. Ook dit jaar sluit BTExpo af met een feestje (vanaf 20u).

Blokkeer dus snel 10 & 11 december 2018 in uw agenda! Veertig exposanten hebben reeds hun deelname bevestigd, waaronder MSC Cruises, Travelport, Amadeus, Sunny Cars, NMBS Internationaal, Expedia, Teldar, All Ways, Classix Cruises, Antipodes, APG Air Agencies,… en het lijstje zal de komende dagen enkel maar langer worden! Vele standhouders zullen tijdens de beurs trouwens speciale acties voorstellen, reden te meer om BTExpo dit jaar niet te missen!

Tot slot zullen Travel Counsellors en UPAV tijdens BTExpo informatiesessies houden.

 

Praktische informatie

Wat: BTExpo
Wanneer: 10 & 11 december
Waar: Jeux d’Hiver (Ter Kamerenbos, Brussel)
Croquetweg 1, 1000 Brussel

Parking is gratis en erg makkelijk te bereiken via openbaar vervoer (tram 7, 93 en 94 en bus 38).

 

Meer info via www.btexpo.com

 

Comments