Aviation

BSCA: vijf nieuwe routes

De laatste zondag van oktober vormt de start van het winterseizoen voor de luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. Op 27 oktober lanceert Brussels South Charleroi Airport verschillende nieuwigheden voor het winterprogramma. In totaal zullen er vijf nieuwe routes worden aangeboden vanuit Brussel-Charleroi. Israël, Georgië, Oostenrijk, Martinique en Guadeloupe.
Vanaf zondag 27 oktober zal Brussels South Charleroi Airport vijf nieuwe routes toevoegen aan zijn aanbod bestemmingen. Wizz Air en Ryanair zetten hun verdere groei in Brussel-Charleroi voort met de toevoeging van de bestemmingen Koetaisi (2x per week) en Tel Aviv (4x per week). Laudamotion zal zich op zijn beurt officieel vestigen in Brussels South Charleroi Airport met zijn allereerste route naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen (6x per week).
Tot slot zal het mogelijk zijn om de winter door te brengen onder de zon dankzij de lancering van de eerste transatlantische vluchten vanuit Brussel-Charleroi. Op 7 december zullen de eerste vliegtuigen, van het type Airbus A340, van de Belgische luchtvaartmaatschappij Air Belgium vertrekken richting Martinique en Guadeloupe (2x per week).

Comments