Aviation

Best Airlines Rep: nieuw netwerk

Een groep van vijf luchtvaartvertegenwoordigers uit Europa en Amerika bundelen hun krachten en lanceren het nieuwe internationale sales netwerk Best Airlines Rep. “Best Airlines Rep gaan zowel internationale als nationale maatschappijen vertegenwoordigen met kostefficiënte sales- en marketingactiviteiten, waaronder een uitgebreid aanbod aan scherp geprijsde B2B-services voor airlines zoals ticketing, back-office administratie en PR,” aldus de kersverse organisatie in een mededeling.

De groep wordt aangevoerd door Enlloy Aviation (Spanje en de VS), Friends Touristik Marketing (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), Inter GSA (Benelux en Frankrijk), Network GSA (VK en Ierland) en Spazio GSA (Italië).

Eric Gédéon, algemeen directeur van Inter GSA in Benelux en Frankrijk: “Dit is het resultaat van vele maanden onderhandelen. Het was onze doelstelling om de allerbesten op het gebied van luchtvaartvertegenwoordiging bij elkaar te brengen en daar zijn we in geslaagd. Deze evolutie betekent dat we nu naadloos kunnen samenwerken op vlak van communicatie, sales, marketing en back-officesystemen.”

Best Airlines Rep vertegenwoordigt in totaal 18 luchtvaartmaatschappijen met lijnvluchtoperaties in Europa, Azië, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Afrika. Het samenwerkingsverband richt nu haar pijlen op nieuwe groeimarkten in het Midden-Oosten, India en Australazië.

Comments