Events, Reisindustrie

Belgian Travel Summit 2019: save the date!

De data van de Belgian Travel Summit in Ras Al Khaimah zijn bekend! Van 28 mei tot 2 juni 2019 verzamelt de Belgische reisindustrie zich voor de eerste editie van dit gemeenschappelijk congres van de vakverenigingen ABTO, BTO, CLIA, FBAA, UPAV en VVR.

Tijdens het congres zal er worden gebrainstormd rond de thema’s duurzaamheid, educatie, digitalisering en business development.

De vluchten zullen worden uitgevoerd door Emirates met vertrek op 28 mei in Brussel om 21u45 (aankomst op 29 mei in Dubai om 6u15) en terugkomst op 2 juni op 14u20 in Dubai en aankomst in Brussel 19u20.  De Ras Al Khaimah Tourism Development Authority biedt de nodige ondersteuning voor het congres.

De Belgian Travel Summit is geen congres maar een bijeenkomst. Engels zal de voertaal zijn en de top is open voor iedereen die wenst te werken en deel te nemen aan de toekomst van onze sector.

De deelnemers zullen tijdens de bijeenkomst geïnspireerd worden door verschillende sprekers van topniveau en zullen werken rond verschillende thema’s tijdens diverse workshops. De resultaten van deze sessies zullen worden gebundeld in een White Paper met enkele concrete aandachtspunten die door de volledige sector worden ondersteund.

Praktische details volgen de komende weken. Meer info via deze link.

Wilt u reeds zeker zijn van uw plaats? Contacteer dan UPAV-VVR.

Comments