Cruise

Barbados wordt nieuwe inscheephaven voor Royal Caribbean

Royal Caribbean International maakt van Barbados een nieuwe vertrekhaven voor wintercruises. Grandeur of the Seas zal vanuit Bridgetown volgende winter cruises van 7 en 14 dagen aanbieden in de Zuidelijke Caraïben. Nieuwe bestemmingen worden Tobago (Trinidad) en St. Vincent. Daarnaast zal het schip Aruba, Bonaire en Curaçao bezoeken met landavondvertrekken. Op haar lange routes loopt Grandeur of the Seas behalve de ABC-eilanden onder meer Cartagena (Colombia), Colon (Panama) en Puerto Limon (Costa Rica) aan.

“Na een moeilijk jaar is dit nieuws om naar uit te kijken voor het komende winterseizoen. We wilden al een tijdje meer homeporting-operaties vanuit Barbados en hopen op pre- en postverblijven die de gasten het beste van Barbados bieden,” zegt Lisa Cummins, minister van Toerisme en Internationaal Transport van Barbados. “We zijn dan ook zeer verheugd de welkomstmat te kunnen uitrollen voor Grandeur of the Seas. We kijken ernaar uit onze Bajan-gastvrijheid, breed aanbod aan accommodaties, rijke cultuur, diversiteit aan ervaringen en unieke attracties te kunnen voorstellen.”

Steeds meer rederijen gebruiken Barbados als vertrekhaven voor cruises in het Caraïbisch gebied. We denken onder meer aan Star Clippers, SeaDream Yacht Club, TUI Cruises, Oceania Cruises en luxerederijen zoals Regent Seven Seas, Seabourn en Silversea.

© foto Royal Caribbean International

Comments