shutterstock_279422480 - header

Altijd al het meest gekende eiland van Indonesië willen ontdekken? Dat treft, want Imagine Travel en Emirates nemen je op deze vijfde editie van de ‘Pro’ experience fam trip mee naar Bali, één van de mooiste eilanden van de archipel.

Opnieuw gaan we verder dan ooit tevoren. De reisperiode is ondertussen reeds bekend: 16 t.e.m. 23 oktober 2018! De route houden we naar goede gewoonte geheim.

Het succesvolle ‘experience’-concept, zoals het vijf jaar geleden ontworpen werd door de Brugse niche-to, blijft aan de basis onveranderd. Verwacht je dus maar aan een lading lokale elementen en vervoersmethoden, versmolten met enkele sportieve, culinaire, culturele, maar vooral uitdagende opdrachten. Hierdoor leren jullie het prachtige Bali en haar bevolking veel beter kennen en mogen jullie je na deze belevingsstudiereis met recht en reden ware “Pro’s” noemen!

Om je kandidaat te stellen, vragen we jullie om onderstaand vragenlijstje in te vullen om uw kennis over Bali en over het Emirates-netwerk te testen. Bereid zeker ook een goede en originele motivatie voor. In een tweede fase van het selectieproces dient u Imagine- en Emiratesboekingen naar Azië te maken. Zijn het Indonesië-dossiers? Des te beter, maar het is niet verplicht. Indien je alle stappen goed doorloopt, krijg je eind juni te horen of je geselecteerd bent of niet!

Inschrijvingsformulier

Stel je kandidaat via dit formulier. Bevestiging van deelname volgt einde juni.    Deelnameprijs

    De deelnameprijs bedraagt 490€


    Voor een single-kamer betaal je een toeslag van 250€

    Herbeleef enkele vorige edities