Cruise

Azamara Onward vervoegt in mei 2022 de boetiekrederij

Azamara heeft de eerste routes gepubliceerd van de Azamara Onward, het vierde schip dat in het voorjaar van 2022 de vloot vervoegt. Het zusterschip van de Azamara Journey, Azamara Pursuit en Azamara Quest komt op 2 mei in de vaart tijdens de Maiden & Christening Voyage tussen Monaco en Venetië. Volgende zomer staan afvaarten van 7 tot 15 nachten gepland, voornamelijk vanuit Venetië, Athene en Istanbul. In het najaar van 2022 bezoekt het schip ook de westelijke Middellandse Zee.

Azamara Onward zal tijdens haar inaugurale seizoen in Europa 22 nieuwe vaarschema’s aanbieden en 7 nieuwe Country-Intensive Voyages ondernemen in Griekenland, Italië, Frankrijk en Kroatië. Op deze routes bezoeken de schepen unieke havens en blijven ze vaak lang tegen de kade of overnachten ter plaatse. Op die manier krijgen de gasten de gelegenheid om het kloppende hart van de bestemmingen te ontdekken.

Intussen kondigt Azamara ook een nieuwe kapitein aan. Kresimir Korona (what’s in a name) werd geboren in Kroatië. Na zijn officiersopleiding en vijf jaar praktijk bij een ferrymaatschappij ging hij in 2010 aan de slag bij de Royal Caribbean Group, voor zowel Azamara als Royal Caribbean International. In 2017 promoveerde hij tot staff captain en wordt volgend jaar kapitein van de Azamara Onward.

© foto Azamara

Comments