Cruise

Azamara licht toekomstplannen toe op online webinar

Azamara en Cruise Connection organiseren op dinsdag 23 maart om 15 uur een webinar over de toekomstplannen van de rederij en de bestemmingen die de schepen zullen bezoeken. De presentatie wordt geleid door Gian Costa, Strategic Account Manager voor Azamara EMEA. Het webinar start om 15 uur Belgische tijd. Vooraf registreren is verplicht. Klik hier om deel te nemen.

Azamara is in volle ontwikkeling. Zoals u eerder al kon lezen, verkoopt de Royal Caribbean Group de boetiekrederij aan de investeringsmaatschappij Sycamore Partners. De transactie moet in de loop van de volgende weken afgerond zijn.

Daarnaast neemt Azamara volgende zomer met de voormalige Pacific Princess een vierde schip in de vaart. In de aanloop tot dit nieuwe hoofdstuk vraagt Azamara haar trouwe klanten om mee te helpen bij de keuze van de naam van het schip. Drie opties liggen op tafel. Azamara Onward, een naam die aangeeft dat de rederij al een hele weg heeft afgelegd en verder bouwt aan haar toekomst. Azamara Forth is een leuke woordspeling die enerzijds wijst op het vervolg en anderzijds op het vierde schip in de reeks. De derde optie is Azamara Discovery. De boetiekrederij legt met haar Destination Immersion de klemtoon op de ontdekking van nieuwe bestemmingen en culturen.

© foto Azamara

Comments