Cruise

Atlas Ocean Voyages lanceert tweede schip volgende zomer in de Med

Atlas Ocean Voyages lanceert op 15 juli 2022 haar tweede schip in Lissabon. De World Traveller zal volgende zomer elf cruises van zes tot twaalf nachten aanbieden in de Middellandse, Adriatische, Ionische en Egeïsche Zee. De rederij nam met de World Navigator eerder deze maand haar eerste schip in gebruik in Griekenland. Tijdens het winterseizoen zal het expeditieschip cruises aanbieden in de Caraïben, Zuid-Amerika en Antarctica. Ook de World Navigator zal volgende zomer Europa doorkruisen met vaarschema’s in zowel de Middellandse Zee als Noord-Europa.

De rederij heeft nog drie zusterschepen in aanbouw of bestelling die tegen eind 2023 de vloot vervoegen. Die stellen voor telkens 176 gasten een all inclusive-vakantie voor met vluchten en een keuze aan excursies. De schepen beschikken over een versterkte romp en hebben een ijsklasse 1B-notering. Dit laat ze toe te varen door ijs met een dikte tot 60 cm.

Atlas Ocean Voyages is een dochtermaatschappij van de Portugese Mystic Invest Holding. Deze maatschappij heeft in haar portefeuille ook DouroAzul, Mystic Cruises en Nicko Cruises. Daarnaast verhuurt Mystic schepen aan andere zee- en riviercruiserederijen.

© foto Atlas Ocean Voyages

Comments