Aviation

ANA vanaf vandaag met A380 ‘Flying Honu’ van Tokio naar Honolulu

Passagiers die met All Nippon Airways (ANA) tussen Tokyo Narita International Airport (NRT) en Honolulu Hawaii (HNL) vliegen, doen dat vanaf vandaag met een Airbus A380, ’s werelds grootste passagiersvliegtuig en voor ANA speciaal geschilderd in felle kleuren.

De Japanse luchtvaartmaatschappij heeft drie A380’s in een speciale livery “Flying Honu”.

Het eerste geleverde toestel heeft de “Sky Blue”-kleur. De tweede A380 is “Emerald Green” waarbij ANA inspiratie haalde uit het kristalheldere water van de oceaan rondom HawaÏ. Het derde toestel is in “Sunset Orange”. En zo hebben de drie A380’s van ANA elk hun eigen kleur: blauw, groen en oranje.

De speciale livery-serie was onderdeel van een wedstrijd die door ANA werd georganiseerd. Klanten vanuit alle hoeken van de wereld vonden het thema Honu de beste keuze. De honu is een symbool van geluk en welvaart in Hawaï.

De A380’s (520 stoelen) zullen uitsluitend op de route van Tokio naar Honolulu en vice versa vliegen, drie keer per week. Vanaf juli wordt dat een dagelijkse vlucht, behalve op dinsdag, vrijdag en zondag wanneer er twee vluchten per dag zijn. Aan boord zijn er vier vervoersklassen met acht stoelen in first class, 56 in bussinesclass, 73 in premium economy en 383 in economy.

Bovendien is er op al deze vluchten “COUCHii” beschikbaar. COUCHii is de allereerste couch-stoel bij een Japanse luchtvaartmaatschappij. Wie een toeslag betaalt kan drie of vier aangrenzende stoelen reserveren met opklapbare armleuningen. Hierdoor kan het worden gebruikt als een geïmproviseerd bed, compleet met beddengoed.

 

 

Comments