Cruise

AmaWaterways viert 18de verjaardag met virtueel event

AmaWaterways viert vandaag 1 juli om 19u30, haar achttiende verjaardag en nodigt reisagenten en gasten uit voor een speciaal digitaal event. Dat wordt geleid door Rudi Schreiner en Kristin Karst, de medestichters van de riviercruiserederij en Gary Murphy, Senior Vice President of Sales. AmaWaterways werd in 2002 opgericht en beschikt vandaag over een vloot van 25 schepen op waterlopen in Europa, Azië en Afrika. Op het virtueel verjaardagsfeest zal de rederij haar plannen toelichten voor drie nieuwe schepen en Egypte als nieuwe bestemming.

Voorzitter Rudi Schreiner: “Ik kijk ongelooflijk trots terug op de voorbije 18 jaar en alle innovaties die onze ervaren teams hebben gebracht in de riviercruises. Met meer dan 48 jaar ervaring in riviercruises gecombineerd tussen Kristin en mezelf, is het bedrijf in staat geweest om wendbaar en schuldenvrij te blijven. AmaWaterways wist zich aan te passen aan onvoorspelbare en uitdagende situaties en deze om te zetten in mogelijkheden voor vooruitgang. We zijn bijzonder dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen van de reisagentengemeenschap en de loyale gasten die ze ons van over de hele wereld hebben gebracht. Ik kijk ernaar uit om hen te verwelkomen op de virtuele viering, want zonder hen zou dit allemaal niet mogelijk zijn.”

De virtuele viering is te volgen op Facebook Live op Facebook.com/AmaWaterways and op YouTube via YouTube.com/AmaWaterways. Reisagenten kunnen hier klikken om zich te registreren voor het event.

Comments