Cruise

AmaWaterways schrapt alle afvaarten tot eind 2020

AmaWaterways schort alle afvaarten in Europa, Azië en Afrika voor de rest van 2020 op. Deze beslissing geldt niet voor de gecharterde riviercruises. Getroffen gasten ontvangen een future cruise credit ter waarde van 115 procent van het betaalde bedrag voor een nieuwe afvaart tot 31 december 2022.

“We zijn dankbaar voor het geduld en begrip van onze gasten en reisagenten,” zegt Kristin Karst, Executive Vice President en mede-oprichter van AmaWaterways. “Hoewel dit jaar veel ongekende uitdagingen met zich meebracht, heeft het ook het belang onderstreept om met flexibiliteit en optimisme aan deze obstakels het hoofd te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat onze rivierseizoenen 2021 en 2022 ongelooflijke ervaringen en dierbare herinneringen zullen creëren die het wachten meer dan waard zijn. Als schuldenvrij bedrijf met financiële armslag blijft AmaWaterways gefocust op de toekomst en zijn onze Europese vloot en bemanning klaar om opnieuw te varen van zodra de internationale reisbeperkingen worden opgeheven en onze gasten veilig kunnen reizen.”

In 2021 introduceert de riviercruiserederij twee nieuwe schepen op de Rijn en twee nieuwe routes en landprogramma’s in Europa. Daarnaast keert AmaWaterways terug naar de Nijl aan boord van de nieuw ontworpen AmaDahlia voor haar Secret of Egypt & The Nile-route waarop de gasten de wonderbaarlijke geschiedenis van Egypte kunnen ervaren.

© foto AmaWaterways

Comments