Cruise

AmaWaterways doopt AmaSiena op de Rijn

AmaWaterways heeft in Lahnstein aan de Rijn de AmaSiena gedoopt. Het nieuwste vaartuig is een zusterschip van de AmaLucia, AmaMora, AmaLea en AmaKristina. Het omvat 78 kajuiten, de meeste met balkon. Net als op de zusterschepen kunnen gasten gastronomisch dineren in het Main Restaurant en The Chef’s Table. Nieuw is een al fresco-zone, palend aan de Main Lounge, waar de passagiers kunnen genieten van bistro-gerechten. Ook geselecteerde regionale wijnen en bieren bij de maaltijden en het dagelijkse Sip & Sail-cocktailuur zijn in de prijs van de cruise inbegrepen. Andere voorzieningen zijn een wellnessruimte en een buitendek met klein verwarmd zwembad en een bar in het water. AmaWaterways stelt in de aanloophavens ook fietsen ter beschikking van de gasten.

Vicepresident en mede-oprichter Kristin Karst: “De doopceremonie voor de AmaSiena viert onze langverwachte terugkeer naar de waterlopen. Wij blijven ons laten inspireren door de veerkracht, passie en toewijding van de reisindustrie en zijn trots deze doop te delen met reispartners en onze toegewijde bemanningsleden die ervoor zorgen dat onze gasten aan de reizen mooie vakantieherinneringen overhouden.”

AmaSiena biedt dit najaar en tijdens de eindejaarperiode drie verschillende vaarschema’s aan op de Rijn. Vanaf volgend jaar vaart het schip ook in onze regio op de ‘Best of Holland & Belgium’-route. AmaWaterways bevaart als familiebedrijf al 19 jaar de binnenwateren. Haar vloot breidde in de loop van de jaren uit tot 26 schepen.

© foto AmaWaterways

Comments