Touroperating

Alleenreizenden 50 plus voortaan via de reisagent

Alleenreizenden 50 plus, een reismerk van Jempi Reizen, heeft besloten om voortaan ook te verkopen via de reisagent. De reisorganisatie biedt kwalitatieve groepsreizen aan met Nederlandstalige begeleiding vanaf het vertrek, dit voor alleenstaanden of mensen die reizen zonder partner. 50 plus is een indicatie die wordt gegeven om gelijkgestemden samen te brengen. Klanten kunnen kiezen voor een éénpersoonskamer of ze kunnen de kamer delen. Alleenreizenden 50 plus zoekt dan een kamergeno(o)te. Travel Magazine legde enkele korte vragen voor aan Inge Bracke (IB), managing director van Jempi Reizen, en Elke Van Rysselberghe (EVR), product manager van Alleenreizenden 50 plus.

TM: Hoe groot is Alleenreizenden 50 plus ondertussen?
IB: Voor 2020 plannen we 60 groepsreizen en mikken we op meer dan 1000 pax.

TM: Wat zijn de voornaamste bestemmingen?
EVR: We reizen de wereld rond, alle continenten komen aan bod. We bieden citytrips, rondreizen binnen Europa of ver weg, strandvakanties en cruises aan.

TM: Vanaf wanneer start je met de verkoop via reisagenten?
IB: De verkoop staat vanaf heden open voor de reisagent.

TM: Is er een specifieke commissie voorzien?
IB: Jazeker, we werken met commissie. Elke geïnteresseerde reisagent zal de samenwerkingsvoorwaarden op aanvraag toegestuurd krijgen.

TM: Komt er een brochureverdeling via de reisagent?
EVR: We doen zelf geen automatische verdeling maar werken graag via een selectie Vlaamse reisagenten die enerzijds voeling hebben met het product en anderzijds over het juiste cliënteel beschikken. Geïnteresseerde reisagenten kunnen onze brochure bestellen via het portaal van Serqua.

TM: Hoe boekt de reisagent het Alleenreizenden 50 plus product?
EVR: Boekingen gebeuren telefonisch op het nummer 09 395 90 30.

Meer info via info@alleenreizenden.be

Foto: Inge Bracke & Elke Van Rysselberghe.

Comments