Cruise

All Ways Cruises sluit Antwerpen en Luik

All Ways Cruises sluit eind deze week de kantoren in Antwerpen en Luik. De stopzetting van de filialen betekent dat de kantoorhoofden Tom Mertens en Maxime Ramakers eind deze maand All Ways Cruises verlaten. Eerder werd ook al de agentschap in Moeskroen stopgezet. Voortaan kunnen gasten alleen nog terecht in het hoofdkantoor in de Bergstraat in Brussel en het kantoor op de Vrijdagmarkt in Gent

All Ways Cruises lijdt net zoals andere rederijen en cruise-touroperators onder de coronapandemie. De chartercruises vanuit Zeebrugge kunnen deze zomer niet doorgaan door de sluiting van de Noorse grenzen voor internationale gasten en de quarantaineverplichtingen voor buitenlandse reizigers in Groot-Brittannië.

World Explorer in programma 2021

De rederij focust zich nu volledig op de winter en volgende zomer. 2021 staat in het teken van de vernieuwing en modernisering van de vloot. Blikvanger wordt de World Explorer die de Frans-Belgische maatschappij voor een langere periode chartert. Het all-suite expeditieschip kwam pas in augustus 2019 de vaart en biedt plaats aan 176 passagiers. Het milieuvriendelijke vaartuig is eigendom van het Portugese Mystic Invest en vaart op dit ogenblik voor Quark Expeditions.

De World Explorer zal volgende zomer voor All Ways vanuit Zeebrugge, Duinkerke en Reykjavik begeleide cruises voorstellen naar de Noorse fjorden, de Baltische staten en Sint-Petersburg , de Schotse Highlands, de Normandische en Bretoense kusten alsook Groenland vanuit IJsland. De maatschappij heeft haar aanbod gebundeld in een brochure van 26 pagina’s.

Comments