Cruise

All Ways Cruises lanceert Nederlandstalige brochure 2020-2021

All Ways Cruises pakt uit met de kust- en riviercruisecatalogus 2020-2021 voor de Nederlandstalige markt. Die omvat drie hoofdstukken met cruises in Azië, Rusland en Europa. All Ways biedt cruises aan op de drie mythische Aziatische waterlopen: de Mekong, de Irrawaddy en de Yangtze. De rivieren zijn als levensaders voor de regio’s waar ze doorheen stromen. Een schip laat toe om op een immersieve manier kennis te maken met de lokale culturen, een deel van China te ontdekken vanaf de Drieklovendam tot in het hart van Shanghai of te varen van Saigon tot aan het Tonlé Sap Meer en de tempels van Angkor Wat.

In Rusland kunnen uw klanten met All Ways volgende zomer Moskou en Sint-Petersburg ontdekken en alles wat daartussen ligt waaronder het Witte Meer, het Ladogameer en het eiland Kiji met de beroemde kerk met 22 koepels. In Europa zet de touroperator de riviercruises langs de populaire Douro-rivier verder net als deze op de machtige Donau met toppers als Boekarest, Sofia, Belgrado, Boedapest, Bratislava en Wenen. Eén cruise staat in het teken van de muziek met een resem privé-concerten. Ook slow-cruisen met een luxe-motorjacht langs de Kroatische kust sluit perfect aan bij de reisfilosofie van All Ways Cruises.

Als filiaal van het Franse Rivages du Monde heeft All Ways de kracht om volledige schepen te charteren. Dat geeft de touroperator de mogelijkheid om zelf de routes uit te stippelen en de kwaliteit van de diensten aan boord te definiëren. Ze zorgt voor eigen cruisedirecteurs, begeleiders en sprekers. Daardoor kunnen de gasten genieten van een Nederlandstalige of eventueel een tweetalige (Nederlands/Frans) omgeving. Boordkrantjes zijn in het Nederlands. Voordrachten worden in het Nederlands gegeven, met Belgische topsprekers. Het begeleiden van excursies gebeurt in het Nederlands. Indien nodig wordt er simultaan vertaald. De All Ways Cruises-brochure 2020-2021 is verkrijgbaar via info@all-ways.be of via het gratis nummer 0800/82 55.

© foto All Ways Cruises

Comments