Cruise

AIDAcosma vanaf december naar de Canarische Eilanden

Meyer Turku zal AIDAcosma pas in december 2021 opleveren. Bijgevolg schrapt AIDA Cruises de geplande afvaarten met het nieuwe schip tussen 23 oktober en 21 december. Het zusterschip van de AIDAnova vertrekt op 22 december vanuit Hamburg op een kerst- en nieuwjaarscruise naar Gran Canaria. Van 5 januari tot 9 april 2022 zal AIDAcosma weekcruises voorstellen in de Canarische Eilanden. Daarna positioneert de rederij het schip in de Middellandse Zee met vertrekken vanuit Palma de Mallorca en Barcelona.

Het zusterschip AIDAnova vertrekt na zijn zomerseizoen in de Middellandse Zee op 5 november vanuit Palma de Mallorca naar Abu Dhabi en Dubai. Het zal komende winter cruises van zeven nachten voorstellen in de Arabische Golf.

AIDAcosma wordt net als AIDAnova aangedreven door vloeibaar aardgas en biedt dezelfde voorzieningen. De schepen kunnen in een dubbele bezetting 5.252 gasten ontvangen. Ze beschikken onder meer over 17 restaurants en 23 bars, een Beach Club, waterpark en het vertrouwde Theatrium. In 2023 volgt nog een derde zusterschip.

© rendering AIDA Cruises

Comments