Cruise

AIDA wil vanaf 20 maart weer varen

AIDA Cruises kondigt de heropstart van haar cruises aan vanaf 20 maart. Het eerste schip dat opnieuw in de vaart komt, wordt de AIDAperla tussen de Canarische Eilanden en Madeira. Inschepen op deze weekcruise kan in Tenerife, Gran Canaria en La Palma. Vanaf april wil de maatschappij opnieuw korte cruises aanbieden vanuit Duitsland om daarna geleidelijk over te schakelen op weekcruises in Noord-Europa en de Balearen.

De Duitse federale regering heeft onlangs de lockdown verlengd tot 7 maart 2021. Daarnaast hebben heel wat regio’s die de AIDA-schepen bezoeken maatregelen genomen die internationale vakantiereizen tot het voorjaar aanzienlijk beperken. Als gevolg van deze beslissingen zag AIDA Cruises zich verplicht alle reizen tot en met 19 maart 2021 te annuleren.

De maatschappij benadrukt dat alle cruises worden uitgevoerd in overeenstemming met haar uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprotocollen en de nationale en lokale regelgeving inzake infectiebeheersing. Gasten op de afgelaste afvaarten kunnen tot 31 maart 2021 omboeken naar een andere afvaart uit de reisportfolio van de maatschappij met vertrek tot de zomer van 2022.

© foto AIDA Cruises

Comments