Cruise

AIDA schrapt tot eind 2020 het Amerikaanse continent

De afgelopen maanden zijn er wereldwijd enorme maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Binnenkort is reizen in Europa weer mogelijk. In afwachting van een normalisering van het toerisme, werkt AIDA Cruises intensief aan gedetailleerde plannen voor een spoedige herstart. De rederij hoopt dan ook vanaf augustus opnieuw Europese cruises te kunnen aanbieden.

Als gevolg van de aanhoudende effecten van het coronavirus zijn de voorwaarden voor internationaal reizen naar de Verenigde Staten en Canada momenteel echter niet aanwezig. In Canada zijn cruiseaanlopen niet mogelijk tot eind oktober. In de Verenigde Staten geldt tot nader order een inreisstop voor Europeanen. “AIDA Cruises wil gasten de nodige planningszekerheid bieden voor hun vakantie. Daarom moeten we u meedelen dat we niet alle reizen zoals gepland voor dit jaar kunnen aanbieden met havens in de Verenigde Staten en Canada. Gasten die een van deze reizen bij AIDA hebben geboekt, worden op de hoogte gebracht. Boekingen worden chronologisch verwerkt volgens de vertrekdatum.”

AIDA vergoedt de gasten van wie cruises zijn geannuleerd in de vorm van een reistegoed en biedt een bonus van 10% aan bovenop het reeds betaalde bedrag. Het reistegoed is geldig voor boekingen tot 31 december 2021 voor het volledige aanbod van AIDA Cruises. Het reistegoed kan ook worden ingewisseld voor MyAIDA-diensten zoals excursies, culinaire aanbiedingen, wellnessbehandelingen of als boordkrediet. AIDA zal gasten die hun reistegoed niet willen gebruiken, inclusief de 10% bonus, op verzoek vergoeden voor het bedrag van de reeds betaalde betaling.

© foto AIDA Cruises

Comments