Newsflash

ABTO-presidium herverkozen met unanimiteit

Zowel voorzitter Luc Coussement (TUI) als beide ondervoorzitters Jean-Luc Hans (BT Tours) en Geert Raes (Wings ’n Wheels) zijn tijdens de Algemene Vergadering van ABTO, gisteren 18 april, herverkozen in de functies van respectievelijk voorzitter en ondervoorzitters. Morgen meer hierover via de diverse TM-platformen.

Gisteren vond in de ABTO-kantoren (Zaventem) de jaarlijkse Algemene Vergadering plaats waarop de behaalde resultaten van de nieuwe ploeg aan de ABTO leden werden voorgesteld. Naast een volledige nieuwe communicatieaanpak, werd ook de nieuwe website, de nieuwe werking van het secretariaat, de vernieuwde ledenwerking, de behaalde financiële resultaten, het groeiplan voor het volgend jaar en het nieuwe ABTO Travel Trend Report voorgesteld.

Luc Coussement – Foto © Gerrit Op de Beeck

Nieuw op de agenda van deze Algemene Vergadering was de herverkiezing van de voorzitter van de Board alsook beide ondervoorzitters. Met unanimiteit van de stemmen werd Luc Coussement (TUI) herverkozen als voorzitter van de Board en werden Geert Raes (Wing & Wheel) en Jean-Luc Hans (BT Tours) herverkozen als ondervoorzitters voor de periode van 1 jaar.

Gedurende hun vernieuwde mandaat, zetten zij verder met de ganse ABTO-ploeg en de Board hun schouders onder het uitrollen van het vernieuwde ABTO lidmaatschapsmodel en het toonaangevende ABTO Travel Trend Report.

Binnen het vernieuwde lidmaatschapsmodel wordt er ruimte gemaakt om als bedrijf of vereniging, actief of gerelateerd aan de reissector, toe te treden als partnership-lid. Dit lidmaatschap geeft het partnership-lid onbeperkte toegang tot het ABTO Travel Trends Report en laat hen ook toe om actief te netwerken binnen het bestaande ABTO-ledenbestand.

Luc Coussement: “Het ABTO Travel Trend Report zal officieel voorgesteld worden op 30 mei. Een niet te missen event waarop we enkele eerste conclusies uit het Report zullen toelichten alsook de mogelijkheden ervan. Noteer deze datum dus zeker en vast in jullie agenda. Op 5 juni volgt er dan een opleidingssessie voor alle leden, geassocieerde leden alsook voor alle partnership-leden. Ben je geïnteresseerd in wat ons nieuwe ABTO Partnership-lidmaatschap jou te bieden heeft? Aarzel dan niet ons te contacteren op abto@abto.be

Foto’s © Gerrit Op de Beeck

Comments